Minibar – smart app med masser af lækre drinks

by admin 0

Minibar er en veludviklet applikation til iPhone, som hjælper med at mix nogle af de mest populære drinks i hele verden. Det som differentiere Minibar fra andre lignende applikationer i App Store, er det overskuelige interface, indbydende fotos, og en generel god information omkring de forskellige drinks.

Drinksene er opdelt i alle eller grupperinger, som f.eks Classics, Short Drinks, Long Drinks, Desert osv. Det er muligt at tilføje de ingredienser man har til rådighed i barskabet, og Minibar kan derefter foreslå nogle drinks man kan lave.

 

Minibar-drinks-180413

 

Hver drinks har en opskrift hvor man kan markere de ingredienser der er til rådighed, og der kan læses yderligere informationer om den på gældende, samt henvisninger til relaterede drinks.

Sidst, men ikke mindst, så indeholder MInibar en masser nyttige guider til teknikker, redskaber m.fl, så man hurtigt kan komme i gang med at lave drinks til vennerne eller festen.

Alt-i-alt en simpel og smart iPhone applikation fyldt med lækre og spændende drinks fra hele verden, og som er med til at skubbe sommeren i gang! Lige nu sælges applikationen til halv pris i App Store, – så du skal være lidt hurtig hvis du ønsker at købe Minibar!

Minibar - Shape

 

 Screenshot

 

Minibar-1

 

Minibar-2

 

Minibar-3

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>