Mine tøjstørrelser – Konvertere internationale standarder

by admin 2

Det er de sidste mange år blevet mere og mere normalt at shoppe tøj og sko i udlandet, både pga. priserne men også udvalget. De fleste online-shops har en guide med måleskemaer så du ikke køber en forkert størrelse bukser i USA, og så skal til at sende dem tilbage eller forære dem væk fordi de ikke passer.

Men hvorfor ikke indtaste alle dine måle og tøjsko størrelser direkte på din iPhone, så du altid har dem ved hånden?

Applikationen “Mine tøjstørrelser” er et nyttigt værktøj hvor du hurtigt kan konvertere tøjstørrelser mellem mange internationale standarder – kend din størrelse on-the-go!

Har du fundet det perfekte par sko, men kender ikke de italienske størrelser? Ikke noget problem, med Mine tøjstørrelser kan du hurtigt se den korrekte størrelse.

Har du problemer med at huske andres størrelser? Ikke noget problem, med Mine tøjstørrelser kan du gemme størrelser på venner og familie og gøre gaveindkøbene til en leg! Du kan også hurtig og nemt sende alle tøjstørrelserne via email. Shopping har aldrig været nemmere og mindre stressfuldt!

 

Funktioner

 • Hurtig konvertering af tøjstørrelser fra UK, EU, US, FR, IT og AU
 • Gem profiler og størrelser for alle du køber tøj til
 • E-mail tøjstørrelser for alle dine gemte profiler


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/id417600137?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (2)

 1. Ved skostørrelse EU 46.5 SKAL VISES
  UK 12 alt andet er forkert.
  Email til venner er på engelsk. Bør være på dansk for at sikre modtagerens forståelse

 2. Vedr. skostørrelse i den kaliber, må du have mig svar skyldig…muligvis en fejl i applikationen? Mange internationale applikationer er desværre kun på engelsk, men flere begynder at understøtte dansk.

  Lad os give udvikleren en mulighed for at rette og tilføje i nærmeste fremtid. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>