Min Oversætter – Oversætter 59 sprog

by admin 2

Den danske applikation “Min Oversætter” som er udviklet af Fakhr, er en personlig oversætter, der kan oversætte enhver tekst eller idiomatisk udtryk på 59 forskellige sprog.

Øjeblikkelig oversættelse begynder at fungere lige så snart du begynder at skrive. Den færdiggør automatisk oversættelsen mens du skriver, og benytter “Tekst til Tale”, en modersmålstalende læser oversættelsen for at forbedre din udtale.

En smart funktion der er integreret i applikationen, er muligheden for at benytte en “langsom knap”, som lader dig sænke stemmens hastighed for en mere effektiv læring. Ikke-latinske sprog kan translittereres, som f.eks japansk, kinesisk og hindu. Fx: Hej på japansk oversættes som こんにちは, dette ville derefter blive translittereret som Kon’nichiwa.

Denne app omfatter en samling af de mest almindelige idiomatiske udtryk, opdelt i kategorier. Dette vil hjælpe dig meget på dine rejser. Du kan også oversætte hvert af disse udtryk til 59 sprog uden at anvende internettet (ideelt for de uden en 3G-dataroaming). Ved at anvende stemmefunktionen kan du lade en anden lytte direkte til dine oversatte sætninger.

Denne nye version omfatter 200 udtryk oversat til 59 forskellige sprog. Dette betyder, at du vil have adgang til over 10.000 sætninger i selve app’en (offline tilstand). Du kan gemme ethvert ord, udtryk eller sætning og få adgang til det til enhver tid via “Favorit” taben, uden der er behov for internetadgang.

Den liggende retning lader dig se dine oversatte beskeder i en meget større skrift, så du kan blive forstået under dine udenlandsrejser (på hotellet, i taxaer, osv).

Du kan sende dine oversættelser via SMS eller e-mail, eller du kan poste dem på din Facebook wall. Du vil nu være i stand til at kommunikere med dine Facebook-venner på deres eget sprog. Ny funktion: Du kan nu poste dine oversatte tekster på dine venners Facebook walls.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/min-oversaetter/id495126598?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Comments (2)

  1. Der var super meget fusk med anmeldelserne da denne App kom frem. De anmeldelser er nu slettet, men deres stjerner figurerer stadig… Der var 17 ratings på udgivelsesdatoen, alle med falske (dårligt oversatte) anmeldelser, og de fleste er nu fjernet… Fik mig mest til at tro denne App var et totalt scam som “Dont touch this” og andre “sikkerheds” apps.

    Men den virker måske som forventet?

  2. Nej det gør den ikke. Den kan ikke oversætte noget så simpelt som “Goddag” fra dansk til spansk??

    Enkelte ord går okay, men det ender værre end googletranslate, når man vil oversætte sætninger.

    Så man kommer let til at lyde som en mindre usammenhængende hjerneblødning, hvis man forsøger sig med denne app som “oversætter” på en rejse…

    Den er sjov at lege med, men den vil i nuværende standard, ikke engang kunne bruges til at købe en pizza, hvis man var i italien og ikke kunne et ord italiensk og at man kun kan et meget begrænset engelsk..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>