Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Microsoft Office på vej til iPad - iPhonecafe

Microsoft Office på vej til iPad

by admin 2

Fordi man hedder Microsoft, og er en af Apples største konkurrenter på operativsystem og software, så kan man godt lave programmer til iOS. Det er ikke første gang at Microsoft tilbyder iPhone og iPad brugere applikationer, men nu tager de et ekstra stort skridt.

Microsoft skulle angiveligt være i fuld sving med at færdiggøre og teste en kommende Office Suite til iPad, og release datoen er i følge rygter den 10. oktober 2012. Hvad prisen kommer til at blive ved kun Microsoft, men jeg vil skyde på et sted mellem 100 – 200 kroner for Word, Excel og PowerPoint.

Jeg tror ikke man skal regne med at se alle funktionerne som er tilgængelig i desktop versionen, men det er stadig genialt at kunne håndtere dokumenterne på iPad, og måske synkronisere dem automatisk via iCloud?

Hvis man ikke ønsker at bruge Office Suite, så har Apple nogle ret gode alternativer i Pages – AppleNumbers – Apple og Keynote – Apple.

 

 

Comments (2)

  1. Og nu skal man endelig ikke ta´ fejl…….det der ligger på AppStore er bøger…altså vejledning til hvordan man får det bedste ud af Word og Excel og ikke programmerne.

  2. Ja, de “applikationer” man finder i App Store på nuværende tidspunkt, er ikke et regulært Office program!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>