miCal missing Calendar – opdateret til version 3.1

by admin 0

Man må tage hatten af for teamet bag miCal – missing Calendar! For udover at rette de fejl der end måtte fremkomme, så bliver de ved, og ved…og ved med at videreudvikle denne fantastiske applikation!

Jeg tror vitterlig aldrig jeg har mødt en udvikler der gør så meget ud af at tilfredse os brugere…stor respekt for det!!

Applikationen er lige blevet opdateret til version 3.1, som bringer nogle rettelser og nogle spændende nyheder:

  • Indstil dine lyde til fødselsdag påmindelser. (Bemærk venligst, at på baggrund af tekniske årsager er det ikke muligt at ændre alarm lyde til påmindelser for begivenheder!)
  • Du kan nu tilføje kalender abonnementer (til ferie og mere) direkte fra miCal under “indstillinger”, ved at gå til “Kalendere” og vælg den kalender som du ønsker at abonnere på.
  • Viser nu en indikator i dag-visning, hvis begivenheder befinder sig uden for det synlige område, uanset om det er over eller under (så du ikke går glip af alle aftaler i dag-visning).

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/mical-missing-calendar/id392290576?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>