Mere tyder på NFC med iPhone 5S

by admin 0

Vi har på seneste set flere pålidelige kilder pege på, at Apple kommer til at præsentere NFC (Near Field Communication) med den nye iPhone 5S til september. Konceptet med NFC byder på kommunikation mellem to enheder, der har en kort afstand, hvilket kunne være en betalingsterminal i en dagligvarebutik.

Apple har tænkt længere end at kunne handle med NFC-teknologien. De har i følge et patent skabt en mulighed, der gør det muligt for brugeren at købe og overføre et gavekort, musik, film osv, til en anden brugeres enhed.

 

NFC-patent-apple-160813

 

Med det nye patent kan man få identificeret indholdet af de media filer man allerede ejer, og derefter sende en kopi til en anden. For at det kan fungerer, ville Apple benytte en metode til godkendelse af indholdet via en central server. På denne server vil det blive afgjort om det pågældende media kan bruges på modtagernes enhed.

Hvis der ikke er en tilgængelig internetforbindelse på enheden, så kan afsenderen sende gaven i en låst version af elementet via NFC. Der vil også forekomme en DRM eller autorisationskode, som kun kan indløses når modtageren er online igen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>