Mere end 60% iPhone brugere benytter iOS 6

by admin 5

Det kan godt være Apple er udskældt fordi “vinden ikke lige blæser i deres retning fortiden“, men én ting er fordomme og dårlig omdømme, en anden ting er tørre facts.

Man skulle jo tro at det negative omdømme som iOS 6 har haft det sidste stykke tid, ville skræmme iPhone brugerne væk fra at opdatere til iOS 6, men historien har taget en helt anden drejning!

I følge Apples statistikker, så har mere end 60% iPhone 3GS, iPhone 4, og iPhone 4S brugere opdateret til den nye iOS 6 version! Men hvorfor nu det, når så mange anmeldere omtaler denne nye iOS version som værende tung og fyldt med fejl?

 

 

Der foreligger desværre ikke nogle konkrete grunde til brugerne har valgt at opdatere, men de nye Apple Kort og Passbook applikationer kunne meget vel være de primære grunde.

Hvorfor har du opdateret? Hvad gjorde udslaget for at du valgte at klikke på “Opdater” knappen i iTunes eller via “Softwareopdatering” på din iPhone?

 

 

 

Comments (5)

  1. Når software eller firmware bliver opdateret, er det som regel altid grundet forbedringer. Derfor opdaterer man ofte i blinde, uden at undersøge hvilke ændringer der er foretaget – man forventer jo, at en opdatering er gennemtestet inden release. At det så ikke er tilfældet med iOS 6 er skuffende.

  2. De næste 2-3 uger, der er jeg bruger af nokia 3510i modellen 🙂
    I dag bliver min elskede iPhone solgt ..
    Bye bye

  3. hvilken mobil skal du så have som erstatning for din iPhone?

  4. Tror det bliver iPhone 5 ikk?

  5. Er det ikke en iPhone 5 du har? (Havde..)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>