McAfee WaveSecure – Gem dine vigtige data online!

by admin 1

Apple er godt på vej med iCloud systemet i den kommende iOS 5.0 release, som netop har det formål at tage en backup af dine data (indstillinger, kontakter, billeder m.m), og gemme dem sikkert på en server hos Apple.

Men det er ikke kun Apple der tilbyder at lave backup af dine data, et meget anerkendt sikkerhedsfirma som McAfee, der bl.a holder virus og meget andet væk fra desktop computere, tilbyder også et backup system til iPhone brugere.

Med McAfee WaveSecure til iOS 4 kan du sikkerhedskopier og gendanne dine data på en sikker måde, og du har mulighed for at finde din iPhone på afstand hvis du taber den eller den bliver stjålet. Gem vigtige kontaktpersoner, dine billeder og videoer online på en sikker server hos McAfee. Via en webbrowser kan du nemt få adgang til alle dine vigtige oplysninger, uanset hvor du befinder dig.

Du skal ikke huske besværlige og kryptiske koder. Når du har brug for at gendanne dine sikkerhedskopierede data, skal du blot installere McAfee WaveSecure på den nye iPhone og herefter kan du gendanne dine data fra deres server.

Med McAfee WaveSecure kan du spore den aktuelle position for din iPhone, og du kan også angive forskellige positioner på kortet, så du får et klarere billede af hvor den mistede iPhone befinder sig. Du kan spore din iPhone, selvom GPS-funktionen er deaktiveret eller utilgængelig!

Applikationen hører ikke til de billigste, og du skal også lige have i tankerne at iTunes laver en backup af dine billeder, kontakter, videoer m.fl. Men lad os lige antage et scenario: Du er på en rejse med din bærbare computer (som er din eneste med iTunes og en backup) og din iPhone. Tasken eller kufferten bliver stjålet med begge dele…så ryger alle billeder og kontaktpersoner…det “scenario” tror jeg vist godt at du kan forestille dig. Her er en online-backup løsning bestemt den bedste.

 

Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/mcafee-wavesecure/id424554088?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>