Max Payne – ude nu til iPhone!

by admin 1

Så har det populære computerspil “Max Payne” fra 2001 endelig fundet sin vej til hylderne i App Store, og mon ikke der lurer en succes lige om hjørnet?

Historien: En flygtning undercover politimand uskyldigt anklaget for mord, jaget af politiet og mafiaen, så er Max en mand med ryggen mod muren der kæmper en kamp han ikke kan håbe på at vinde. Max Payne er et nådesløs historie-drevet spil om en mand på kanten, der kæmper for at rense sit navn, mens han kæmper for at afsløre sandheden om sin dræbte familie blandt et utal af plot-twists.

 

 

Den banebrydende originale action film, introducerede Max Payne begrebet “Bullet Time” i videospil. Gennem sit elegante slow-motion skyderi kombineret med en mørk og snoet historie, så omdefinerede Max Payne action-shooter genren.

 

 

Har du hvad der skal til for at træde i Max’s sko, og bevæge dig rundt gennem en masse scener hvor faren konstant lurer? Max Payne er en lang historie som du er med i, hvor scenerne er dine levels. Det gælder også om at få opbygget et mindre våbenlager, så Max er klar til at skyde. Grafikken er flot og flydende, dog anbefaler jeg en iPhone 4S eller en iPhone 4 for optimal oplevelse.

Prisen er 18 kroner, hvilket er helt rimeligt i forhold til mange andre spil i den genre.

 

Max Payne Mobile - Rockstar Games

 

Screenshot

 

 

 

 

Max Payne Mobile - Rockstar Games

Comments (1)

  1. Super spil på tide det kom her til har gennemført det på pc men mange år siden. Rigtig god grafik på min iPad 3 og iPhone 4’s. Kan varmt anbefales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>