Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Mathfeud - nyt spil fra en dansk udvikler! - iPhonecafe

Mathfeud – nyt spil fra en dansk udvikler!

by admin 1

Så er den danske iOS-udvikler App Media med Christian Christensen ved roret, som iPhoneCafe.dk i øvrigt har haft et tæt samarbejde et stykket tid nu, klar med et nyt spil der udfordrer dine hjerneceller! Spillet hedder Mathfeud, og handler om tal.

Mathfeud er et matematisk spil og et slags puzzle, hvor det gælder om at gætte nogle tal for at skabe resultatet. Det fungere lidt som med spillet Wordfeud, hvor du spiller mod dine venner. Med Mathfeud skal du løse så mange regnestykket som muligt på 2 minutter, og vinderen er selvsagt den med flest løste regnestykker.

Du kan udfordre dine venner via Facebook, Twitter eller gennem deres Mathfeud brugernavn, eller du kan også vælge at udfordre tusindvis af tilfældige spillere fra hele verden!

En omgang Mathfeud består af 3 runder, alle over 2 minutter. Spilleren med den højeste samlede score på alle 3 runder, vinder! Brug tasterne til at låse hårde gåder, eller opgradere til en premium konto og deaktivere Keys helt!

Antallet af løste matematiske gåder er ikke alt. Brug dine matematiske færdigheder til at fuldføre “puslespillet” ved at bruge så mange antal multiplikatorer som du kan. Multiplikatorer kan tilføje en masse point til din score, og du vil være i stand til at opnå nogle meget store scores ved at kombinere flere multiplikatorer i en gåde!

Spillet er på dansk, og understøtter iOS 6 samt iPhone 5 skærm.

Mathfeud - We Got Pixels

 

Screenshot

 

 

 

Comments (1)

  1. Til alle der kunne have interesse så er spillet gratis og I kan se en video af det her: http://youtu.be/ybkhoHOHv-0?hd=1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>