Masser af udviklere arbejder på en iOS 7 udgave

by admin 3

Med det officielle release af iOS 7 i sigte, så har de mange iOS-udviklere travlt med at opgradere deres applikationer til det nye iOS 7 design. Som du sikkert kan regne ud, så er det lidt af en opgave, da det meste af grafikken skal ændres.

Det kommer også til at betyde, at dem der stadig har en ældre iOS version kørende på enheden, ikke får yderligere opdateringer at deres applikationer i en del tilfælde! I følge en afstemning for udviklere, så skulle over halvdelen stoppe med at opdatere iOS 6 applikationer. Resten laver både opdateringer for iOS 6 og iOS 7.

I forhold til hvor mange udviklere i samme afstemning, så arbejder 95% af de adspurgte på en iOS 7 version af deres applikation(er), og nye applikationer som kommer fra selvsamme udviklere, kommer ikke til at kunne fungere på en enhed der ikke kører med iOS 7.

Med andre ord er man lidt tabt, hvis man af en eller anden årsag vælger at blive på en iOS 6 version!

 

 

Comments (3)

  1. Fornuftigt, så kan vi omsider få udfacet jb 🙂

  2. Jailbreak ? Den kommer helt sikker også til ios7

  3. I know, det var et forsøg på at være morsom 🙂 jeg er jo meget i mod jb, husker du nok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>