Måske er 4.3.x sidste iOS til iPhone 3GS!

by admin 1

Sidst var det iPhone 3G der blev hægtet af Apple’s opdateringer til iOS, og nu ser det tilsyneladende ud til at blive iPhone 3G’s tur! Man kan spørge sig selv om det egentlig er okay at Apple vælger at gøre dette?

Er en 2 år “gammel” iPhone model allerede forældet, eller er der blot så meget fart over Apple’s udvikling af iPhone modeller, at det bliver mere og mere krævende for dem at yde support på alle platforme af iOS?

Man skal lige huske på at iOS ikke benytter den samme system-model som f.eks Windows (XP, Vista, 7) som kan kører både på de ældre og de nyere computere. Men de forskellige iPhone modeller (2G, 3G, 3GS og 4) bruger alle “forskellige” iOS versioner pga. deres hardware konfiguration! Spekulationerne peger også på at det mindst kræver en A4 chip for at kører iOS 5.0, så her bliver iPhone 3GS også hægtet af!

Jeg mener at det er ok Apple vælger at stoppe en support hvis systemet vel og mærke fungerer og ikke har tydelige fejl i menuer eller f.eks en væsentlig forringelse af batteriets levetid. Man kan selvfølgelig heller ikke blive ved med at rette små fejl, for det er som en tommelfinger-regel “skruen uden ende”!

Hvis du benytter en iPhone 3GS på nuværende tidspunkt, vil det så få dig til at skifte til iPhone 4 eller den kommende iPhone model, hvis Apple vælger at stoppe opdateringer og support til din 3GS model?


Comments (1)

  1. Jeg synes sgu ikke det er okay! Folk har betalt mange penge for dem, så de må sgu blive ved!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>