Margueritruten – Oplev de smukkeste steder i DK

by admin 0

Hvis du skal holde ferie i Danmark, eller vil nyde en kort udflugt i naturen, er det en god idé at have Margueritrute Applikationen liggende på din iPhone. Margueritruten er en bilrute, som passerer de smukkeste steder i Danmark, og applikationen giver dig detaljeret information om friluftsliv og kulturskatte langs ruten.

Margueritrute Applikationen er en lukket database, som bliver gemt på din iPhone. Det betyder at du ikke behøver at være på internettet, når du bruger programmet. Ulempen er, at applikationen er stor og det tager lidt tid at downloade den. Vær tålmodig, og du vil herefter få glæde af at have en turistguide over Danmark i baglommen!

 

Margueritruten viser:


Friluftslivs: cykel- og vandrestier af forskellig længde og sværhedsgrad, naturlegepladser hvor de små bagsæde passagerer kan brænde lidt energi af og fantastiske naturområder.

Faciliteter: parkeringspladser og toiletter, så du kan forlade bilen og komme ud i naturen.

Kultur og underholdning: badelande, zoologiske haver, museer og mange flere attraktioner, som lægger hus til sjove familieudflugter.

Et kort hvor alle destinationerne er markeret. Destinationerne kan også vises som en liste med billeder, en kort beskrivelse og information om din afstand til hver destination.

En søgefunktion, så du kan finde den smukkeste vej til steder, du kender navnet på og som du altid har ønsket at besøge.

En hjælpefunktion, hvor du kan læse mere om Margueritruten og de forskellige symboler i applikationen.

En liste med videoer på YouTube, som viser alternative måder at bruge Margueritruten på.


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/margueritruten/id449972410?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>