Map Log – Noter dine steder på et kort

by admin 0

Map Log er en smart og nyttig applikation, der giver dig mulighed for at skrive noter på et kort. Du kan skrive noter på kortet hvor du vil.

Du kan faktisk bruge det til alt, lige fra markering af gode spisesteder, til seværdigheder og adresser på familie/venner. Efterlad en note, et foto, eller lydbesked på et sted, og derefter opret dit oprindelige kort.

Applikationen har mange spændende funktioner som visning af ikoner på et kort, og du kan indstille dine foretrukne ikoner for hver kategori og vise dem på et kort.

Du kan også finde en adresse fra et sted du indtaster, administrer dine notater for hver kategori og vælge en baggrundsfarve på dine noter for hver kategori.

Søg i dine noter, da applikationen understøtter søgning i hele teksten, gem flere billeder på en note og indspil din stemme sammen med notatet! Du kan sende dine noter med e-mail og lave en backup af dem gennem webbrowseren.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>