Mange vil købe iPhone 5 uden at afprøve den!

by admin 2

Hvis man kan sælge et produkt uden at kunden vil afprøve det først, så er det fordi man som sælger har et unikt produkt som mange har “blind” tillid til! Apple har sådanne produkter, og den kommende iPhone 5 er en af dem.

I USA har man lavet en brugerundersøgelse blandt 2.852 forbrugere, som fik stillet det spørgsmål: om de vil købe den kommende iPhone eller ej? Hele 35% svarede ja til at købe den næste model, og det er uden at have prøvet den.

51% af forbrugerne svarede at de vil købe iPhone 5 inden for det første år efter frigivelsen, og ca. 30% vil købe den inden udgangen af 2011. 14% vil købe den inden for den første måned, og kun 7% svarede at de vil købe den i den første uge.

 

 

Nu kan disse procenter sagtens ændre sig radikalt når Apple træder frem og fortæller os hvad den nye iPhone 5 kan, og der sker sikkert også ændringer i disse forbrugeres holdninger når familien, vennerne og arbejdskollegaerne begynder at prale med deres nye vidunder!

Hele 48% af forbrugerne sagde at de foretrækker Apple’s iOS platform frem for Googles Android OS som kun fik 19% og Microsofts OS 7%, og de sidste sørgelige rester går til systemet i Blackberry. Som “prikken over iét sagde 69% at de foretrækker at få iPhone 5 som en gave.

Som forfatter her på iPhoneCafe.dk, så høre jeg nok til de 7% der køber den inden for en uge. Hvad med dig?

 

Comments (2)

  1. Regner med at springe Iphone 5 over, da jeg er fuldt ud tilfreds med min iphone 4 (som er min førte iphone) og så i stedet måske købe en ny macbook pro på et tidspunkt

  2. Hehe ja da klart, jeg vil da ogsaa gerne modtage Iphone 5 som gave…saa slipper jeg selv for at betale den hamper pris! Ja er klart apple fan, men gider ikke bruge alle mine surt tjente penge hver eneste gang et nyt produkt udkommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>