LoopMash – 4 spors groove instrument

by admin 0

LoopMash er et innovativ virtuel instrument, der giver dig en helt ny måde at blande op til 4 to-bar loops (samples) sammen med lignende elementer på tværs af de loopede beats og melodier. Nu har Steinberg, som nok er bedre kendt som udvikleren af Cubase sequencer til computeren, også lavet et genialt stykke software til iOS-platformen.

Med dette helt unikke og meget originale instrument kan du vælge mellem mere end 40 presets og 250 inkluderede loops, som strækker sig hele vejen fra etno til electro genre. Kvalitetsindhold, intuitiv kontrol og en smart 3-D navigation til ubesværet side browsing, gør denne applikation til et must-have for party-folket, musik aficionados og stort set alle i mellem. LoopMash til iPhone bringer fremtiden indenfor musikteknologien til fingerspidserne.

Jeg savner “lidt” muligheden for at kunne gemme og eksportere et projekt som en wav eller mp3 fil, samt muligheden for at kunne overføre egne loops gennem iTunes.

Det er på en måde lidt svært at forklare hvordan LoopMash fungere i praksis, men prøv at tjekke YouTube videoen ud, som demonstrere hvordan denne smarte applikation hænger sammen og benyttes.

 


Features:

  • Mere end 250 fede loops der medfølger
  • Over 40 presets at komme i gang med det samme
  • Intuitiv 3-D slide-sidenavigation
  • Load og spil med op til 4 loops pr. scene
  • 8 scener til rådighed pr. preset
  • 4 studie effekter for mere lydkontrol


Screenshot

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/loopmash/id419328379?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>