Logos Quiz Game – husker du logoer?

by admin 1

Man ser dem overalt på plakater, i tv-reklamer, aviser og blade, men hvor god er vores hukommelse når det kommer til at sætte navne på alle de logoer vi ser?

I dette “Logos Quiz Game” gælder det netop om at gætte navnet (firmaet) bag de mange farverige og til tider lidt underlige logoer. Nogle af logoerne ser man ikke helt, eller retter sagt kun delvist, og det gør det naturligvis væsentlig svære at genkende!

Spillet indeholder mere end 500 logoer, og mange af dem genkender de fleste måske rimelig hurtig, og andre kræver sikkert lidt hjælp fra internettet (Google billedsøgning). Man har nogle hints til rådighed som fortæller lidt mere om det pågældende logo, og der er en knap til både Twitter og Facebook, hvor man kan hente hjælp fra andre.

Efterhånden som man gætter flere og flere logoer, så åbnes der for nye levels. Hvis man gætter et logo første gang uden at stave forkert, så scores der flest point. Spillet har en lille genial detalje der hjælper lidt yderligere, og det er en indikator der fortæller at man er tæt på, men skal stave det korrekt eller tilføje flere ord.

Logos Quiz Game er ganske gratis, og jeg syntes generelt at det er meget god underholdning hvis man er til den slags quiz spil.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/logos-quiz-game/id478364212?l=da&mt=8&ls=1″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

 

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>