Locationizer – husker dig på ting via GPS!

by admin 0

Har du husket at hente kødet hos slagteren? Fik du afleveret filmen hos Blockbuster? Hvad med pakken på posthuset?

Der findes en masse, og jeg mener MASSER af huskelister, to-dos og hvad de ellers hedder i App Store. Men det der skiller “Locationizer ud er, at påmindelserne kommer når du nærmere dig et gøremål. Det ville have været ekstra smart, hvis nøjagtigheden på den indbygget GPS var 1 meter, for så ville du få en påmindelse når du gik forbi støvsugeren eller vaskemaskinen, men iPhonens GPS har en “buffer” på ca. 10-15 meter (udendørs!), hvilket også er okay!

Som sagt, så påminder Locationizer dig om ting du skal gøre baseret på din aktuelle position. Bare opsæt en påmindelse, og næste gang du er i nærheden af supermarkedet, posthuset etc., så vil Locationizer minde dig om, at du skal stoppe der! De fleste har sikkert prøvet at køre forbi nogle steder på vej hjem fra arbejde, og tænkt om der ikke var et eller andet der skulle hentes der eller hvor var det nu? Lad Locationizer holde styr på både din huskeliste og fortælle dig hvor dit gøremål befinder sig.

Når du har brug for at huske et ærinde, kan du også bruge dine kontakter til at finde en placering, eller indtaste placeringen i Locationizer, som vil finde det med Google Maps. Tilføjelse af påmindelsen er så let som at sætte en cirkel over stedet på kortet og indsætte en afstands radius (f.eks 2 km). Næste gang du befinder dig i dette område, vil Locationizer påminde dig hvor du skal gå hen eller køre til og hvad ærindet er, at du skal huske på.

Hvis du ønsker at vide, hvilke ærinder du har før du forlader hjemmet eller arbejdspladsen, så kan du i Locationizer se alle de påmindelser du har sat på en liste. Herfra kan du også redigere dine påmindelser, eller deaktivere enkelte påmindelser. Denne funktion er også perfekt til de steder, som du ønsker at beholde og bruge igen og igen.

Locationizer bruger iOS 4’s nye energibesparende tilstand til scanne din placering hvert 30. minutter, så det vil ikke dræne dit batteri konstant! Hvis du har et meget vigtigt ærinde, kan du nemt skifte til “Continuous Opdateringer” mode. Dette dræner dog batteriet lidt hurtigere, men så scanner applikationen hele tiden det område du befinder dig i, og på den måde går du heller ikke glip af en påmindelse. Hvis du tilslutter din iPhone med en biloplader, så slår Locationizer automatisk over på “Continuous opdateringer”, så du kan modtage hver påmindelse, mens du holder batteriet fuldt.

Locationizer er fantastisk til mere end blot at huske dine ærinder. Hvis din daglige pendling tager dig gennem zoner med radarfælder, så kan du markere disse områder i applikationen, og du vil altid blive husket på at tjekke din hastighed, før det er for sent.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>