Localscope 1.2 integreret med TomTom og Navigon

by admin 0

Selvom Localscope har været på banen et stykke tid med version 1.2, så syntes jeg alligevel den skal have lidt omtale. For det interessante med denne version er nemlig at den er integreret med TomTom og Navigon. Forstået på den måde, at Localscope kan åbne en adresse i én af de 2 applikationer, og sørge for at guide dig til destinationen.

Med Localscope er det let at finde alt det der ligger omkring der hvor du befinder dig, om det så er en lufthavn eller det lokale Spa. Du kan vælge at bruge det indbyggede iPhone GPS eller Augmented Reality, så du visuelt kan se alt hvad der ligger omkring dig med navne og afstand gennem kameraet.

Localscope er inddelt i masser af anvendelige kategorier som lufthavn, restaurant, bus, tog, shopping, biograf m.fl. Du kan vælge at se resultaterne som liste, kort eller via iPhone kameraet som Augmented Reality!

Af søgeredskaber bruger applikationen Google, Bing, Foursquare, Twitter og Wikimapia. Alle steder viser oplysninger som adresse, telefonnumre, webside, kort, mulighed for at tilføje til dine kontakter, og så kan du dele dine steder med andre via SMS, E-mail, Facebook og Twitter.

Som førstnævnte, så har Localscope et lækkert interface, og man kan se signalstyrken for GPS, og en rød pil viser konstant den rigtig retning og afstand til det sted du gerne vil besøge.

Localscope 1.2 gør det også muligt at dele med Facebook applikationen til iPhone. Som en af ​​de første integrationer af sin art, det giver brugeren mulighed for direkte at dele steder fra Localscope via Facebook applikationen på deres iPhone, uden at skulle logge ind hver gang.

Screenshot er kun illustreret med link til Navigon!


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>