Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Løbe apps - iPhonecafe

Løbe apps

by Casper Christiansen 0

En løbeapp kan give dig endnu større udbytte af din løbetræning, end du troede muligt! Her  kan du følge med i dine træningsmæssige fremskridt, presse dig selv og sætte personlige mål, som du følger til dørs. Den kan også få dig ud af døren på en dag, hvor det kniber med motivationen på løbebåndet.

Der findes mange forskellige apps beregnet til dig, der løbetræner. Der findes apps, der kan minde dig om at komme afsted. Der findes apps, der hjælper dig med at sætte personlige mål og så opnå dem. Der findes altså så at sige en løbeapp til ethvert behov! Der er derfor også helt sikkert en løbeapp på markedet, der passer til dig. ps.  Husk at bruge en foam roller når du er færdig med din træing.

 

Hvad er en løbeapp?

Langt de fleste kender efterhånden til apps – de mange forskellige programmer, du kan hente ned på din smartphone eller tablet. At der også findes apps, der kan hjælpe dig i din løbetræning, kommer derimod måske som en overraskelse.

Ikke desto mindre er det altså tilfældet og udbuddet af løbeapps er efterhånden stort. Derfor varierer det også meget, præcist hvilke funktioner de forskellige apps har, og hvad du kan bruge dem til.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en løbeapp?

Når du skal finde dig en løbeapp, er det fint at prøve et par forskellige. På den måde finder du ud af, hvilke funktioner du ønsker i din løbeapp og hvilke du ikke behøver. Derudover er der især tre ting, der er værd at have in mente, når du jagter den perfekte løbeapp:

  • Hvilken form for løb skal appen være rettet mod? Dyrker du intervaltræning eller løber du lange stræk? Måske du mere er til korte ture. Uanset hvad skal du i hvert fald have din type af løbetræning i baghovedet, når du foretager dit valg.
  • Hvad er dine ambitioner med dit løb? Når du træner op til en specifik distance, kan en løbeapp være en stor hjælp. Derudover kan du også vælge en løbeapp, der presser dig til at løbe længere eller hurtigere ved at sætte mål for dig.
  • Hvad skal den koste? Nogle løbeapps er gratis, mens andre kan koste penge. Prisen kan variere en hel del, nogle koster et engangsbeløb og andre kræver fast abonnement. Det er derfor en god ide at overveje, hvor meget du vil betale for en løbeapp. Det er nemlig ikke altid garanteret, at pris og kvalitet følges ad.

Hvad er fordelene ved at bruge en løbeapp?

Når du bruger en løbeapp, er der mange fordele at hente! Med en løbeapp kan du følge dine fremskridt og din udvikling. Derudover giver flere løbeapps dig mulighed for at programmere dem, så de hjælper dig med at nå et bestemt mål. Andre indeholder træningsforløb, som du kan følge.

På denne måde kan du motivere dig selv, styre din træning og give dig selv træningsmæssige udfordringer. Derudover rummer mange løbeapps også inspiration til at variere dit løb og presse dig selv yderligere.

Hvilken løbeapp skal jeg vælge, når jeg vil begynde at løbe?

For dig, der gerne vil i gang med at løbe, findes der også hjælp at hente i diverse løbeapps! Et eksempel herpå kunne være app’en Get Running. Her kan du selv programmere det antal kilometer, du ønsker at sætte dig som mål.

App’en vil derefter hjælpe dig til at nå det og guide dig på vej. Løbeapps er således ikke kun for dem, der allerede løber. Det er også for dig, der har brug for et skub i den rette retning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>