Liste over iOS 6 kompatibel jailbreak applikationer

by admin 13

Dem der er afhængig af et jailbreak for at få hverdagen til at hænge sammen med en iPhone, ved sikkert også hvor frusterende det kan være at en del jailbreak applikationer og tweaks ikke er kompatibel med seneste iOS version.

En flink fyr i samme båd, som hedder Adam Insull, har lavet et liste (regneark) over en lang række applikationer der er kompatibel, og nogle som ikke fungere med iOS 6. Du kan også vælge at downloade Adams regneark.

Du finder listen her.

 

 

 

Comments (13)

 1. Er der kommet untethered jailbreak til ios6 A4?

 2. Nej Morten…så havde det været meddelt her på iPhoneCafe vær helt sikker på det

 3. Ja nu spørger jeg nok dumt men den jailbreak der er til ios6 pt er der ingen cydia i, hvad kan man så bruge jailbreak til da du henter alt via cydia?

 4. Du kan gemme shsh blobs til at downgrade senere Eller update

 5. Hvad mener du med ingen Cydia? Der er et tethered jailbreak iOS 6 til A4 enheder, hvilket vil sige iPhone 3GS og iPhone 4.

 6. Ik for noget jeg har næsten lige købt IPHONE 5 men jeg vil gerne gave den jailbreaket men hved ik hvordan da jeg sidst jailbreakede min 4’s brugte jeg jers version og det virkede meget fint men jeg har søgt på youtube hvordan man jb en iphone 5 men næsten alle er redsn0w og der chraher meget men jeg ville gøre det med greenpoison så kommer der det med sahrcash eller hva det nu hedder. SÅ PLEAS HJÆÆÆÆÆÆLLLLPPPPPP

 7. Det findes ikke et officielt jailbreak til iPhone 5.

 8. Crasher og det

 9. Men kan lægge et link til greenpoison 3.0.1

 10. Du må gerne lægge et link til den software du referere til! 🙂

 11. DER ER ULTIMATEJAILBREAK.COM men i skal først forbi de ireterende surveys

 12. TIL MAC OG WINDOS Den jb alle dervices

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>