Ligner et flat iOS design Windows og Android?

by admin 6

Nu er der under en måned til at Apple præsentere deres nye store iOS 7 på et “WWDC 2013” event i San Francisco, som løber af stablen fra mandag den 10. juni til fredag den 14. juni. Det største spørgsmål der rumsterer i mange hoveder, er hvorvidt Apple har tænkt sig et flat design, kontra det nuværende med glas og dybde i grafikken på interfacet?

Som jeg tidligere har været inde på, så har det længe været passé med glaseffekt på ikoner, banner og lignende, hvilket man brugte meget i bl.a webdesign for en del år siden. Apple har ikke fornyet sig voldsomt på det punkt, set i forhold til Windows og Android.

 

iOS-7-koncept-110513

 

Prøv engang at kig på applikationerne i App Store på din iPhone eller iPad, så vil du hurtig erfarer at mange udviklere stadig bruger glaseffekten på deres ikoner, hvilket kun sløre baggrunden og teksten yderligere. Apple har måske samme tanker om deres menuer, ikoner og andre grafiske elementer i designet af iOS, som kan gøres mere tydelig på nye skærme med et flat grafisk design?

Under alle omstændigheder, så mener jeg at det er basal fejl fra Apples side, hvis det nye iOS 7 design kommer til at læne sig for meget op af Windows og Android, for hele ideen med Apples produkter og software er vel at differentiere sig fra andre?

Herunder i videoen kan du se en af de mange iOS 7 koncepter der bliver lavet for tiden, og selvom det ser rigtig smart og stilrent ud, så går glansen måske lidt af i Apple iOS koncept. Hvad syntes du?

 

 

 

Comments (6)

 1. Fantastisk koncept!

 2. Mange af Apple “nye” ikoner er uden glaseffekt. F.eks. kontakter, passbook, kalender, kamera, lommeregner, noter osv. Men også en del som stadig har denne effekt f.eks. Ur, fotos og safari.

  Jeg tror ikke på at iOS7 bliver i nærheden af Windows eller Android, set bliver noget helt andet – noget vi ikke har set før og som skal være Apple trækplaster på en sørgelig iPhone 5S med kun enkelte opdateringer

 3. Håber ikke iOS7⃣ kommer til at se sådan ud så kunne jeg lige så godt købe mig en Samsung mobil . Nej jeg håber vi får noget helt nyt at se fra Apples side ,jeg kan godt li som ikonerne ser ud i dag men vil gerne have dem mere aktive og evt noget i stil som den jailbrake tweak (velox) men ja der skal helt sikkert ske noget men bare de ik smadre det nuværne system helt ..

 4. Flotteste koncept til dato…
  Synes dog at glaseffekten er pæn…

 5. Hej
  Ved I hvornår Apple frigiver Totrinsbekræftelse til danske Apple id’er ??

 6. Der er intet officielt fra Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>