Lav din iPad om til en bærbar med tastatur

by admin 3

Nu er en iPad egentlig en slags bærbar med et touchscreen tastatur om man vil, men de fleste ved også godt at man kan skrive en del hurtigere på et almindelig fysisk tastatur…jeg kan i hvertilfald.

Ved at købe et eksternt Bluetooth tastatur, så kan man let omdanne iPad’en til en bærbar med et fysisk tastatur, og så bruge iPad som skærm. Logitech er en af de producenter der har formået at skabe et flot design med det funktionelle på plads.

 

 

Ud over at være et Bluetooth tastatur, så fungere Logitech Ultrathin Keyboard Cover også som beskyttelse når iPad’en ikke bruges. Man kan let på- og afmontere coveret efter behov, og på den måde er det en absolut fleksibel løsning i mange situationer – om du er studerende eller arbejder på kontor, og deltager i møder osv.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover fås både i sort og hvid, så det matcher til farven på iPad. Designet læner sig helt fint op af det Apple har lavet på deres iPad, så tingene ligsom hænger harmonisk sammen!

Når du vil sende en meddelelse eller e-mail, får du en jævn og nærmest lydløs tasteoplevelse med dette trådløse Bluetooth tastatur. Det eksterne tastatur giver dig ikke blot mere plads på iPad’ens skærm, det giver dig også muligheden for at arbejde hurtigere i kraft af genvejstaster til hyppige kommandoer, såsom kopier, indsæt, fortryd og mange andre. Samtidig holder batteriet i følge Logitech selv op til 6 måneder på en fuld opladning.

 

 

Logitech Ultrathin Keyboard Cover sidder sikkert fast på din iPad, takket være den smarte magnetiske klips. Den er anbragt i forhold til de indbyggede magneter i iPad’ens ramme, så iPad’en og coveret bogstaveligt talt ikke kan modstå hinanden.

Den vejledende pris er kr. 899,00 og tastaturet kan bl.a købes direkte på Logitech’s webside, eller hos en af deres forhandlere, men jeg vil anbefale dig at kigge på EDBpriser.dk…hvor jeg fandt det hos EL-Giganten til kun kr. 599,00! Tastaturet virker umildbart kun med iPad 2 og iPad 3, men jeg er overbevist om at det er en fejl fra Logitech’s side, at de ikke har fået websiden opdateret så det også understøtter iPad 4!?

Inkluderet i kassen finder man også: 

 • Dæksel med trådløst Bluetooth-tastatur og holder
 • Opladningskabel med USB- og mikro-USB-stik
 • Brugervejledning
 • Rengøringsklud

 

 

Comments (3)

 1. Til denne artikkel kan jeg tilknytte at Logitech for nyligt har lanceret en udgave med Full Boddy Beskyttelse, samt tastatur i én løsning.
  Se: http://www.logitech.com/da-dk/tablet-accessories/keyboard-cases/solar-keyboard-folio

  🙂

 2. Hello there, You have performed an incredible job. I’ll certainly digg it and in my opinion recommend to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

  http://imemoji.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>