Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Launch Center Pro - hurtig adgang til din iPhone - iPhonecafe

Launch Center Pro – hurtig adgang til din iPhone

by admin 4

Udvikleren bag en lignende applikation “Launch Center – Tap Tap Go!” har lavet en helt ny og meget smart applikation, som har til det formål at gøre hverdagen væsentlig nemmere for os iPhone og iPad brugere.

Applikationen hedder sjovt nok “Launch Center Pro“, hvilket angiveligt indikere at den er en storebror til den forrige. Nu da jeg har prøvet begge applikationer, så er der ingen tvivl om at den nye er bedre på mange punkter.

 

Hvad er Launch Center Pro?

 

Det eneste applikationen faktisk gør er at henvise til andre applikationer, telefonopkald og beskeder, men iPhone indstillinger kan man desværre ikke ændre på. (Jeg mener at der er mulighed for at oprette henvisninger til iPhone Indstillinger, men tjek Google angående det!)

Hvis du f.eks har mange applikationer installeret på over mange skærme og mapper, så kan Launch Center Pro gør det væsentlig lettere, og ikke mindst meget hurtigere at åbne dine favoritter, eller gøre klar til en nye SMS og Mail besked.

Du kan også oprette henvisninger til dine fortrukne websider, i stedet for at skulle åbne Safari og finde dine bogmærker der. Applikationen har indbygget en “Google Prompt” som gør det hurtigt at søge på Google.

Vælger man “Contacts”, så finder man en indbygget dialpad, hvor man enten kan ringe til en person, eller sende en SMS og Mail besked.

 

Launch Center Pro - App Cubby

 

 

Screenshot

 

 

 

 

Launch Center Pro - App Cubby

Comments (4)

  1. Er det sådan en App hvor man skal installere et eller andet via Instillinger?

  2. Du installere den via AppStore og så kommer der et ikon på skærmen, den åbner du og så kan du trykke på en knap du evt har sat til at åbne safari på en bestemt side.
    Jeg vil sige at denne app, ret faktisk kun er Genveje, i een app, eller lad os sige en mappe med geneveje ..
    Jeg så den, prøvede den, slettede den.
    Vil det så sige at den er ubrugelig ? Nej, men jeg kan bare ikke se det logiske i denne app

  3. Faktisk mystisk at den overhovedet er blevet godkendt 🙂

  4. Dn er nu ret nyttig HVIS man har brug for denne synes nu den burde være gratis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>