Lane Splitter – Et spil for hurtige reflekser!

by admin 0

Jake Melton i spillet er på en meget vigtig mission, nemlig at nå til hans eget bryllup! Det er her dine spilegenskaber og gode reflekser skal hjælpe ham frem.

Kør din motorcykel med vanvittige hastigheder gennem en tæt og skiftende trafik. Hold øje med de andre billister og undgå døde vinkler. Spillet er let at lære, men svært at mestre!

Der er ingen “knapper” i spillet, og du styrer med den indbygget gyroskop i iPhone ved at vippe den til siderne, og trykke på skærmen for at få mere fart på. Du kan se denne YouTube video der illustrerer spillet ret godt:


 

Lane Splitter er en af de der spil man bare bliver nød til at komme længere og længere i. Du kommer med garanti til at vælte nogle gange, og så er det bare op på motorcyklen og gashåndtaget i bund!

Tryk og hold på iPhone skærmen for at kører på baghjul, og jo længere du holder den, jo flere bonuspoint får du for hver bil du overhaler. “Pick up Lane Splitter” bonusser får man ved at navigere rundt i mellem biler gennem den tunge trafik. Konkurrer om at være den bedste til at kører på baghjul med dine venner, og andre ved at se “Længste baghjul” score boards i hovedmenuen.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/lane-splitter/id392084834?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>