Lancerer Apple mon en billig iPhone 4?

by admin 0

Rygterne sværmer omkring den mulighed, at Apple har planer om at lancerer en billig udgave af iPhone 4 med 8 GB hukommelse. Planen skulle være at denne model skal lanceres ved siden af den kommende iPhone 5, til de brugere som har en mindre behov for plads.

Ideen er slet ikke dårlig, set i det perspektiv at en hel del iPhone brugere faktisk slet ikke benytter de 16 eller 32 GB de har til rådighed i de 2 nuværende iPhone 4 modeller. Prisen er heller ikke den billigste set i forhold til andre smartphones, og det er langt fra alle der har råd til at købe en iPhone 4.

Teknologien udover mindre harddiskplads skulle angiveligt forblive den samme, så denne type “iPhone Light” kunne meget vel gå hen og blive en succes for Apple. Det der undre mig mest er at det vil være mest naturligt for Apple, at producerer 3 iPhone 5 modeller med henholdsvis 8, 16 og 32 GB harddisk. Pointen fra Apple’s side er selvfølgelig at de kan sælge en billigere model med iPhone 4 teknologi, men det ville formentlig tiltrække flere købere med en billig udgave, og alligevel up-2-date teknologi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>