Lad Apple købe din brugte iPhone eller iPad

by Jan A. 2

Man har længe kunne sælge sin brugte iPhone eller iPad tilbage til Apple, hvis man gik ind i en Apple Store. Men sådan en findes som bekendt ikke i Danmark, men nu har Apple gjort det muligt at sælge den tilbage til Apple online.

Ved at trykke her kommer du hen til den Apple side, hvor du kan sælge din iPhone eller iPad online. Du skal på denne side udfylde hvad du vil sælge, og hvilken stand din iPhone eller iPad er i osv.

En iPhone 5S 16GB Space Grey, som er i fin stand, kan du få ca. 1.770 kroner for. Du kan højst sandsynligt få mere for din iPhone hvis du sælger den på DBA.dk, men hvis du syntes det er for bøvlet, så er det her en god måde at komme af med sin gamle iPhone på.

Du kan også sælge din MacBook og iMac gennem Apples genbrugsprogram.

Apple-butik1

 

Comments (2)

  1. Hej Jan A.
    Total fed artikel…
    Vidste ikke at Apple havde et genbrugsprogram i DK.

  2. Ja, vi kunne også sende dem en check hvis vi er så lige glade med vores penge.. alle vil gerne købe til den pris.. det er jo latterligt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>