Lækkert tilbehør til din iPhone hos CoolPriser.dk

by admin 0

CoolPriser.dk er en af de online-forhandlere i Danmark der har et stort og absolut billigt udvalg af tilbehør og gadgets til din iPhone, iPod, eller iPad.

De har et fantastisk tilbud til dig som kunde, for hvis du finder en vare hos dem som er billigere på en anden DANSK webshop, så skal du blot give dem besked inden 30 dage og spar penge! De matcher nemlig den pris du har fundet og skærer yderligere 10% af prisen! Det er prispolitik der er til at forstå!

Jeg har her samlet 5 produkter hos dem, som du måske kunne finde interessant! (Der tages forbehold for prisændringer og udgået varer!)


iPhone Vent Mount

Drejelig montage muliggør en nem installation og justerbar position af din iPhone. Kan nemt flyttes fra køretøj til køretøj uden brug af værktøj, og alle porte, stik og knapper er fuldt tilgængelige.


 

Denne iPhone ventilationsholder kan bruges til GPS, se film og mange flere ting, og passer til de fleste biler!

Kompatibel med: iPhone 3G/3GS og iPhone 4, og prisen er kr. 119,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: iPhone Vent Mount

 

 

Cool Strab Gadgets

Denne lille gadget til iPhone 4 er faktisk ret anvendelig, hvis du f.eks befinder dig i situationer hvor man let kan tabe iPhonen. Det kunne være du er ude og sejle eller på cykel, og derfor ønsker at have en “sikkerhedsline” hvis uheldet skulle være ude!

Man udskifter en af de små skruer i bunden af iPhone med den medfølgende skrue, og herefter monteres en af remmene.


 

Pakken indeholder:

1 x hånd / håndled / hals strop med metal ring
1 x holder skruen
1 x skruetrækker

Kompatibel med: iPhone 4, og prisen er kr. 69,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: Cool Strab Gadgets

 

 

iPhone 4 SIM-kort konverter

Denne iPhone 4 SIM-kort adapter kan anvendes til at lave dit micro SIM-kort om til et alm. SIM-kort, så du kan anvende det i de gamle SIM-skuffer. F.eks. hvis du ønsker at sætte kortet fra din iPhone 4 i din iPhone 3G/3GS. Du kan også stå i den situation at din iPhone 4 skal en tur på værksted, og at lånetelefonen er med almindelig SIM-kort skuffe!

Kompatibel med: iPhone 4, og prisen er kr. 59,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: iPhone 4 sim konverterStylish Gold Cover

Skræddersyet cover til din iPhone 3G/3GS, og udført i et vidunderlig plastmateriale. Et tilbehør til din iPhone som er lavet i høj kvalitet og i holdbart plast, som beskytter din iPhone mod ridser og andre beskadigende objekter i dine lommer eller taske. Samtidig gør dette Guld cover din iPhone smukkere. Installationen er hurtig og enkel, og ingen af iPhone dele skal demonteres.

Kompatibel med: iPhone 3G/3GS, og prisen er kr. 149,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: Stylish Gold CoverPhilips Væg-dock til 3G/3GS

Denne smarte docking-station som du sætter direkte i stikkontakten, giver strøm sikkert og enkelt til iPhone 3G/3GS. Det unikke design fra Philips støtter enheden uden brug af klodsede tilpasningsindsatser. Benyt den pPå kontoret, i soveværelset, i køkkenet, eller overalt hvor du har brug for en praktisk, kabelfri løsning til opladning.


Kompatibel med: iPhone 3G/3GS, og prisen er kr. 269 ,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: Philips Væg-dock 3G/3GS


Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>