Lækkert tilbehør til din iPhone hos CoolPriser.dk

by admin 3

CoolPriser.dk er en af de online-forhandlere i Danmark der har et stort og absolut billigt udvalg af tilbehør og gadgets til din iPhone, iPod, eller iPad.

De har et fantastisk tilbud til dig som kunde, for hvis du finder en vare hos dem som er billigere på en anden DANSK webshop, så skal du blot give dem besked inden 30 dage og spar penge! De matcher nemlig den pris du har fundet og skærer yderligere 10% af prisen! Det er prispolitik der er til at forstå!

Jeg har her samlet 5 produkter hos dem, som du måske kunne finde interessant! (Der tages forbehold for prisændringer og udgået varer!)

 

Universal forrude holder til iPhone

Universal forrude holder til din iPhone som ikke skal monteres, men passer til alle iPhone modeller og placeres i forruden med en sugekop, som har en hurtigtvirkende udløserknap.. Selvom det kan blive varmt om sommeren, så er holderen produceret i “Anti-hot temperatur” materiale, og du kan benytte den med 360 graders rotation.

Kompatibel med: alle iPhone modeller, og prisen er kr. 149 ,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: Perfekt Apple holder

 

 

iPhone 4 Dock Station (Sort)

Med denne iPhone 4 dock station kan du synkronisere og oplade din iPhone 4 (3G/3GS). Tilslut denne iPhone 4 dock til computeren eller en USB-adapter for at synkronisere din iPhone 4 og oplade batteriet på samme tid. (Bemærk: Denne iPhone 4 dock er ikke fremstillet af Apple!).

Kompatibel med: iPhone 3G, 3GS og 4, og prisen er kr. 169 ,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: iPhone 4 Dock StationEtui til iPhone 4

Et helt enkelt, prisbilligt og smart Flip-Open Cover til iPhone 4, som er designet til at beskytte din iPhone 4 fra ridser og slag. Etuiet er udført i kvalitets imiteret læder, og passer kun til en iPhone 4!

Kompatibel med: iPhone 4, og prisen er kr. 79 ,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: Etui til iPhoneiPhone 3G/3GS/4 højtaler

Mini aluminium stereohøjttaler i et unikt design der giver høj ydeevne og en perfekt lyd. Højtaleren afspiller lyden via de medfølgende kabler og kan ikke afspille via docken! Flere muligheder for strømforsyning, herunder 4 AAA batterier (ikke inkluderet), computer USB, AC strøm (adapter medfølger ikke), så du kan nyde lyden fra din iPhone eller anden afspiller til hver en tid.

Kompatibel med: alle iPhone modeller, og prisen er kr. 299 ,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: iPhone 4 højtalerFM sender med oplader

FM sender til iPhone 3G/3Gs, iPhone 4 og iPod med cigarettænderkabel. Kombinerer en kraftig FM-sender med en indbygget oplader, således at du nemt kan genoplade din iPhone og afspille via 200 kanaler, fra 87,5 til 108 MHZ. Sender klar musik via bilens stereoanlæg, og samtidig med at den spiller, kan du oplade din iPhone ved hjælp af bilens DC strømkilde (cigarettænderen). LCD indikation og  blå LED lys der gør det lettere at betjene senderen ved natkørsel.

Specifikationer:

 • Kabellængde: 70 cm
 • Frekvens: 87,5-108 MHz
 • Arbejdsafstand: 10-30 fod
 • Arbejdsstrøm: <200mA
 • Frekvensområde: 20Hz-15kHz
 • Forvrængning: <3%
 • Adskillelse:> 50dB


Kompatibel med: iPhone 2G/3G/3GS/4/iPod, og prisen er kr. 199 ,00

Køb produktet hos CoolPriser.dk her: FM sender med oplader


Comments (3)

 1. Jeg hader virkelig de her helt tydelige reklamer.
  Men samtidig skal i jo også have nogle penge ind til at drive siden.

  Kan i ikke i det mindste markere dem som reklame, ved f.eks at ladetitlen hedde: “Reklame: Lækkert tilbehør til din iPhone hos CoolPriser.dk”

 2. Hej Kasper,

  Der er ingen penge i at henvise til CoolPriser produkter, som jeg håber at nogle iPhone brugere finder brugbare.

  Jeg respektere din holdning til reklamer, men jeg håber også at du overlever! 🙂

  God weekend!

 3. At i ikke får noget økonomisk ud af det er jeg så virkelig forundret over.
  Det er jo som sådan ikke rigtig anmeldelser af produkterne, men mere en teknikspec. Som sådan kunne jeg så godt tænke mig en mere kritisk anmeldelse af de forskellige produkter.Og gerne også fra andre udbydere.

  Og god weekend tilbage. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>