Kunderne køber stadig masser af iPhone 4

by admin 1

Hvis din arbejdsplads har bedt dig vælge mellem nogle nye mobiltelefoner, og en iPhone 4 er en af dem, så skal du måske så småt begynde at ærge dig! For mange firmaer køber stadig rigtig mange iPhone 4 gennem aftaler med Apple. Apple får ryddet ud på lagret, og firmaerne får en god pris.

Men som medarbejder er det vel “lidt trist” at rende rundt med en iPhone 4, velvidende om at Apple inden længe lancerer en bedre og nyere model.

Mange teleselskaber rundt omkring i verden melder også ud at iPhone 4 er deres mest sælgende smartphone. Enten er de kunder der køber den meget desperate for at få fingrene i en iPhone, eller også er de ligeglade om den hedder iPhone 4 eller iPhone 5!

Hvad med dig? Har du lige fået en iPhone 4, og hvis det er tilfældet – hvad tænker du så om at en nyere model er på trapperne?


Comments (1)

  1. Det er helt fint for mig, jeg har haft 3 iPhone 4 og nu siger kæresten at jeg skal springe en model over. Så min næste iPhone bliver en iPhone 5/6. Jeg skal nok finde pengene til den næste model..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>