Krydsord – Hvis du kan lide at løse krydsogtværs

by admin 0

Hvis du kan lide at løse krydsogtværs, så vil du nok syntes om denne danske applikation “Krydsord”. Hyg dig med at udfylde alle felterne, og til sidst finde det korrekte magiske ord i dette spil.

Det undre mig lidt at det her er den første rigtige krydsogtværs applikation til det danske marked, for selvom der findes et hav af dem på engelsk…og sikkert også på kinesisk, så har udviklerne her i Danmark ikke rigtig spottet den mulighed.

Spillet “Krydsord” er ganske simpelt at gå til, og du kan købe 10 nye Krydsord til 12,00 kroner pr. pakke som In-App køb. Udvikleren har været så smart, at lade arket med krydsord fylde mere end selve iPhone skærmen, så felterne ikke bliver for små. De betyder i praksis, at du kan navigerer rundt på arket til siden og ned, uden at det bliver uoverskueligt! Når du skal indtaste et bogstav eller flere, så vælges et felt og iPhone tastaturet kommer frem.

En fin start på sådan et populært spil! Men applikationen kunne godt trænge til en visuel opdatering hist og her.

 

Screenshot

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/krydsord-dansk/id478257588?mt=8&affId=1794437″ type=”big” color=”green” newwindow=”yes”] Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>