Krak Navigation – med stemmestyret turn-by-turn

by admin 2

Navigation er blevet en naturlig funktion på en smartphone, og med Apples egen Kort app kan man faktisk få vist en rutebeskrivelse. Men den danske tjeneste Krak har også budt ind med deres egen app, som hedder “Krak Navigation“.

Krak Navigation er som udgangspunkt gratis at bruge, og indeholder bl.a stemmestyret turn-by-turn rutebeskrivelse samt kortvisning. Det bliver dog en dyr fornøjelse hvis man ønsker at udvide app’en med kort over Skandinavien til 129 kroner, eller hele Europa kortet til 165 kroner. Disse ydelser købes gennem In-app.

Som med mange andre navigations-systemer, så kan man vælge at få vist et kort med en fra-og-til rutebeskrivelse, eller “live” navigation med stemmestyring. Krak Navigation er måske ikke den bedste spiller på banen, men app’en gør det den lover, og så er interfacet og menuerne overskuelig at bruge.

byen-biler

Krak Navigation er i øvrigt integreret med Kraks andre tjenester, og kan vise bygninger i 3D. Med nogle tilkøb i app’en kan man få live rapporter med trafikinformation, som kan være særdeles nyttigt i storbyer!

Bemærk: Når du henter app’en ligger kortet på din iPhone eller iPad, og det er derfor ikke nødvendigt med adgang til at hente data fra internettet, når Krak Navigation er i brug. App’en bruger dog stadig en del batteri, når GPS arbejder!

Du kan hente Krak Navigation i App Store.

 

Funktioner

 • Krak navigation kan bruges både når du kører i bil og når du skal gå
 • Appen giver dig flere rutealternativer, når det er muligt
 • Du får angivet både afstand og forventet varighed af de mulige ruter
 • Du kan gemme dine ruter i appen
 • Du kan se dine ruter på kort, eller blot se på kort uden en forudangivet rute
 • Det er ikke nødvendigt at hente data fra internettet mens appen er i brug
 • + meget mere

 

Screenshot

Krak-Navigation-1

Krak-Navigation-2

Krak-Navigation-3

Comments (2)

 1. Jeg har købt USA kortet på min iPad, men når jeg åbner KRAK-appen på min iPhone, synkroniseres kortene ikke 🙁
  Hvordan fikses dette, så jeg ikke skal betale for kortene en gang til?

 2. Jeg har samme problem. Der står under krak bruger registrering at det kan bruges til at gendanne køb, men jeg kan ikke se hvordan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>