Kommer næste iPad med fingeraftrykslæser?

by admin 4

Flere ting tyder på at Apple kommer til at præsentere en ny iPad med Touch-id, og det samme til en model af iPad mini senere på året. Apple introducerede fingeraftrykslæseren med iPhone 5S sidste år, og mange havde forventet at de også vil lancerer iPad med den teknologi – hvilket ikke skete.

Apple har ry for at “skumme fløden” på nogle af deres produkter, så det kan være en af grundene til at de har ventet et år med at lancerer iPads med Touch-id? De kan også have haft problemer med at få tingene til at fungere ordentlig.

En fransk udviklere ved navn Blazques, mener med sikkerhed at have spottet en kildekode i iOS 7.1, som viser at Apple har gjort bordet klar til iPad med Touch-id. Om det viser sig at være rigtig, får vi først at se senere på året – når Apple præsenterer nye iPads og den kommende iPhone 6 til september.

Touch-ID-iPhone-5S-130913

Comments (4)

  1. Det er 99,9% sikkert, at IPad air 2 kommer med tooth ID
    Men jeg tror jeg beholder mine 2. IPad air cellular en sæson mere for det koster jo hver gang.,!

  2. Tooth ID lyder da lidt upraktisk og ubehageligt 😉

  3. Hvordan læser man kilde kode, ville ikke bruge touch-ID på iPad

  4. Kildekoder ligger i Apples Firmware (iOS), og er ikke hvermandskost. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>