Kommer iPhone 6 med NFC-teknologi?

by admin 1

Man havde forventet at Apple ville præsenterer en iPhone 5S med NFC-teknologi sidste år, men det skete ikke. Forklaringen skal nok falde på, at butikkerne slet ikke er klar til at bruge denne form for betaling endnu.

NFC står for “Near Field Communication”, og er egentlig et lille netværk der kommunikerer over en kortere afstand. Med NFC kan man dele data eller foretage transaktioner – som f.eks betaling ved en kasse i butikken.

Danmark er en af de lande der stadig er bagud med NFC-tekologi, og mange andre steder i verden bruger man allerede NFC med succes til betaling af togbilletter, biografen, butikker osv.

En ny rapport fra BrightWire viser, at vi meget muligt kommer til at se en NFC-chip i den kommende iPhone 6, og så er det spørgsmålet hvornår butikskæder som Netto tager teknologien til sig?

NFC-betaling-120313

Comments (1)

  1. Nu har man i ca. 1 år hørt, at de store supermarkeder snart er klar med nye terminaler, så der kan betales via NFC. Men endnu har man ikke hørt om supermarkeder, hvor man kan betale på denne måde. De fleste Android telefoner har NFC og er altså klar. Apple satser på iBeacon. Men at bruge 2 systemer virker da tåbeligt. Er der nogen der ved noget mere?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>