Kommer iOS 7.1 GM i aften?

by admin 16

Der er delte meninger om hvornår Apple har tænkt sig/eller er klar til at frigive den færdige version af iOS 7.1? Nogen mener vi først kommer til at se en GM (Golden Master) version i midten af marts, jeg tror mere på sidst i februar.

Det er nøjagtig 14 dage siden at Apple frigav iOS 7.1 beta 5, og normalt går der 14 dage imellem betaversionerne, så lad os håbe at den næste version er GM, og ikke endnu en betaversion.

Jeg synes generelt at iOS 7.1 er blevet ret stabil med en god levetid på batteriet efter 5. betaversion, og har derfor en tiltro til at den officielle version er lige på trapperne.

Hvis Apple frigiver iOS 7.1 GM i dag, så bliver der omkring kl. 19.00 dansk tid, men det er før set at Apple frigiver deres iOS senere på aften, eller f.eks på en fredag.

Comments (16)

 1. Håber det bliver i aften 7.1 GM kommer

 2. @bo

  Kan du komme med en samlet liste over nye funktioner i iOS 7.1 og gm

 3. Tror på en beta 6 iaften fordi der er også kommet ny beta med mavericks idag selvom der kun var gået 5 dage .

 4. Lad os samle op på det, når den officielle version er frigivet.

 5. Apple har det med at frigive opdateringer til Mavericks ret hurtig.

 6. Jeg tror bestemt også at iOS 7.1 GM kommer i aften. Som udvikler, har det været interessant at følge iOS 7’eren, lige fra Beta 1 til Beta 5.
  Den almindelige bruger har noget at glæde sig til!

 7. hvad gør man hvis man opdatere sin Iphone med den nye opdatering og der er en Jailbreak på den…bliver alt slettet eller hvordan ?

 8. Ja, så virker dit jailbreak ikke mere. Generelt vil jeg anbefale at gendanne iPhone/iPad som ny, hvis man vælger at opdatere til en iOS – hvor der endnu ingen jailbreak findes!

 9. Det var hvis ikke dagen for GM

 10. Så hurtig kan Apple sku heller ikke være så de kom med en GM i dag 🙂

 11. Håbe ios7.1 hjælper med safari crashes og reboots i ipad air

 12. Det var et BIG FAT NOOOO!! ….

  Mit bud er at GM kommer 4. marts, og vi andre får det d. 11

 13. Ja, det var ellers forventet i går. Men det er før set at Apple frigiver deres GM-versioner skævt – hvilket kunne være på fredag.

 14. Kommer ios 7.1 gm i dag ?

 15. Måske i aften

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>