Kommer der en iPad Pro i 2014?

by admin 6

Forestil dig en iPad der er kraftig nok til at kører Photoshop, Logic Pro X, Office-pakken fra Microsoft, og endda nogle krævende spil. Det kan meget vel gå hen og blive en realitet, hvis Apple producerer en iPad Pro!

Den nuværende iPad Air er rigtig god og hurtig på mange områder, men den er alligevel ikke kraftig nok til at løse større grafiske opgaver og spil. Forestil dig den bedste Macbook Air, hvor man fjerner skærmen, og det fysiske tastatur, og så monterer en Retina skærm med touch display, hvor tastaturet er integreret som vi kender det fra iPad.

En iPad Pro kunne f.eks komme med en A8 64bit processor, 2 GB RAM, op til 256GB flash-hukommelse, 12.9 tommer retina skærm, og en god grafikchip. Indbyggede Touch-ID, kameraer, WiFi, Bluetooth, SIM-kort læser, USB (Lightning stik), og Thunderbolt til eksterne skærme.

Prisen vil formentlig lande omkring 7-8.000 kroner, men taget i betragtning at en Macbook Air koster over 10.000 kroner (for en model med 13 tommer skærm og 256GB), så er det en billigere løsning – der også fylder mindre.

Du kan her se en konceptvideo på iPad Pro:

 

 

Comments (6)

 1. 4K 13-tommer + True Tone flash og jeg er solgt! 🙂

 2. Ja self kommer der en ipad Pro i 2014.. de kan jo ikke gøre andet nu de har lavet iPad Air.

 3. Hvis det kræver en iPad Pro for at køre office pakken så er den godt nok skidt kodet

 4. Har hørt den skulle komme i 2K

 5. @hans

  Nuværende iPad er 2K skærm

 6. Det ville da ikke være noget specielt og PPI vil ikke være højere end: 197
  De nuværende iPads har ca. 264
  iPhone med har ca. 326
  Samsung Galaxy S4 har ca. 440

  PPI er selvfølgelig ikke den altafgørende faktor, men det er sådanset skarpheden på skærmen. Kan du følge mig i at den vil være pænt elendig af en 2014 model at være 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>