Kommende iOS 4.2 Jailbreak & Unlock – ting du bør vide

by admin 0

Som du sikkert allerede ved, så vare det ikke længe før Apple langt om længe frigiver deres iOS 4.2 firmware. Den nye iOS 4.2 version vil bringe en stor opdatering til iPad med funktioner som: Multitasking, Folders, Game Center, ny Søg og Finder til Safari browseren, AirPrint og AirPlay.

I halen af dette release, forventer mange selvfølgelig mulighed for at jailbreake eller unlocke deres iPhones.

 

Jailbreak til iOS 4.2

Det kommende jailbreak fra Dev Team vil dække alle iPhones, iPod Touch, iPad og Apple TV, og det kan vi bl.a takke GeoHot’s limera1n for. Dev Team har afgivet en erklæring forud for Apples frigivelse af iOS 4.2. Du bør læse denne grundigt for at sikre dig, at du vil være i stand til at bevare dit untethered jailbreak og muligheden for at unlocke iOS 4.2! En untethered jailbreak er en form for jailbreak, hvor iPhonen ikke kræver, at du genstarter den med en forbindelse til en computer for at udføre kommandoer på enheden.

Det untethered jailbreak af de nyeste iOS og iPhone 4 afhænger af “@COMEX” hacks. Hans hacks har hidtil kun omfattet iOS 4.1 og iOS 4.2 Beta version 3. Han arbejder p.t på en ny måde at udvide dette jailbreak, så det også omfatter iOS 4.2 og nye versioner. Indtil videre må vi lige vente til hans arbejde er gjort færdig!

 

Unlock til iOS 4.2

Med hensyn til unlock, så vil iPhone 3G og iPhone 3GS være omfattet af Dev Teams kommende unlock. Men indtil videre skal du holde dig væk fra alle Apple opdateringer, indtil Dev Teams officielle udgivelse kommer!

Hvad angår iPhone 4, så har “Sherif Hashim har fundet noget meget lovende, og vi vil få mere informationer når Apple endelig frigiver iOS 4.2!

 

Her på iPhoneCafe.dk opdaterer jeg naturligvis alle guider for dig, så du let kan jailbreake og unlocke netop din iPhone model!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>