Køb MFi kabler og undgå fejl

by Casper Christiansen 15

Der findes utrolig mange forskellige kabler til iPhones og iPads på det danske marked. Men er alle kablerne lige gode og hvorfor er der så stor pris forskel på de forskellige kabler.

Alle kabler er ikke ens

Mackabler.dkDer er utrolig stor forskel på de forskellige kabler og de er langt fra ens. Der findes et hav af billige kabler, så langt fra virker optimalt. Grunden til at kablerne ikke virker optimalt er fordi at de materialer som er inden i kablet er forskelligt fra hvad Apple normalt bruger og det kan betyde at de enten sender mere eller mindre strøm igennem til de forskellige enheder. Når du bruger et uorginalt kable vil du ofte få denne besked:

Køb MFi hvis du vil være sikker

Vil du være helt sikker på at det kable du køber virker til din iPhone eller iPad, så skal du kun købe kabler som MFi godkendte. MFi betyder, at delene i kablet er certificerede af Apple og er en del af deres “Made for iPhone/iPod/iPad”

Den danske webshop Mackabler har lavet deres egne MFi kabler og de er en del billigere end konkurrenterne. Derudover kan du også få dem i forskellige længder, da det nogle gange kan være ret irriterende hvis ens kabel er for kort.

 

Comments (15)

 1. hej casper
  har aldrig helt forstået hvorfor du købte iphonecafe ?

 2. Siden har aldrig været så død som den er efter ny ejer. Savner de gamle forfatter og deres gode og “daglige” indslag!

 3. Sælg dog siden igen….
  Hvorfor købte du den når du ik gider lave nogle indslag???

 4. Jeg kan anbefale iphoneguide . dk
  Denne sider er tilsyneladende, ligesom newz . dk, færdig.

 5. Har altid fulgt med på denne side. Jeg synes det er ret håbløst at købe en side som folk virkelig har elsket at besøge dagligt, for så at du køber den og bare lader den være mere eller mindre inaktiv..

 6. Jeg sletter mit genvejs-ikon nu..
  iphonecafe er gået fra at være dk’s mest informative iPhonesite til dk’s ringeste… Tænk at der ikke engang er bare et eneste indlæg efter Apples event i går.
  R.I.P.

 7. Sletter også.. Farvel Forever…

 8. Bo Vil du ikke komme tilbage og overtage siden her. Iphonecafe er jo, bliver en stor joke.
  Man siger normalt intet nyt er godt nyt men, det gælder i ikke her.

 9. Er denne side død?

 10. Luk dog siden ned og stå ved dit ansvar som indehaver af siden ! Det her er virkelig ærgerligt når man vælger at overtage en så fantastisk side og så efterfølgende bare lader den dø langsomt ud ! de menesker der engang imellem tjekker deres gamle bogmærke til iphonecafe har vel længe haft et håb om linket ville gå til en besked der siger “siden er lukket ned ” for tror næsten ikke på der findes flere dårlige undskyldninger for at køre siden ned langsomt og smertefuldt !

  “Vi elskede siden” vi nød og tjekke flere gange om dagen og frem for alt nød vi det fælleskab som der var på siden og i kommentarerne til hver eneste indlæg , RIP

 11. Hvis nogen er god til hjemmesider og den slags, vil jeg gerne donere lidt til at en ny side kan komme op at køre! Håber andre vil støtte op om det samme?

 12. Sidste indlæg 19 august;) du simpelthen en skændsel for iPhone cafe, du burde slet ikke have haft lov til at overtage så skøn en side;) det er da under alt kritik.. Måske du bare skulle lukke ned nu, og bevare lidt værdighed…

 13. Hej Mikkel.

  Kan du evt skrive en mail hertil (uden mellemrum) [email protected] Hotmail.com

  Jeg er medejer af iPhonefan. Dk som er under opstart.

 14. Til jer “gamle” læser/forfatter Silas har formodet at banke et nyt site op http://Www.iphonefan.dk skulle de gamle forfatter have lyst til at komme med indlæg igen, så kontakt Silas via det nye site😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>