Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Klar til at Numble? (Promokoder til de hurtige!) - iPhonecafe

Klar til at Numble? (Promokoder til de hurtige!)

by admin 10

Den danske udvikler Take a n’App har sendt os deres nyeste spil til iOS, og det hedder Numble. De er utroligt stolte over at kunne præsentere dette spritnyt og yderst fængende dansk-udviklet spil, udviklet af et team med base i hjertet af Aarhus. Spillet er netop blevet tilgængeligt i Apples App Store over hele verden.

Numble er et trækbaseret spil i stil med Words With Friends og Wordfeud, men her spiller du med tal i stedet for ord. Numble indeholder elementer inspireret fra Rummy, men præsenteres i en ny iøjefaldende og fænomenal pakke, der vil anspore hjerner verden over til at dyste mod hinanden for at blive ranglisternes mester.

Numble er meget let at lære, men vær opmærksom på, at jo bedre du bliver, jo sværere bliver det. Antallet af mulige kombinationer og manipulationer af spillepladen er uendeligt i dette spændende og stimulerende spil. Så tænk dig grundigt om, før du foretager dit næste træk.

Numble er utroligt sjovt, let at spille hvor som helst og fantastisk hjernegymnastik! Numble findes i en gratis udgave med reklamer, og en premium-udgave uden reklamer og med premium-funktioner, såsom statistikker.

Udvikleren har foræret os 5 promokoder, som vi hermed deler ud til de hurtigste: HUSK! at skriv den kode som du har taget nede i kommentarfeltet – tak!

Når du det ikke, så kan du hente den gratis version eller premium her:

Numble Premium - Take a n'App

 

Promokoder

 • 4YWWPN6ENHNH
 • 7N7HEW7L93XJ
 • E6KKFHN6YTXL
 • JL7HMWNLE6AJ
 • F3FEWMFPF6L6

 

Numble indeholder følgende funktioner:

 • Opret en profil med Facebook, Twitter eller ved blot at vælge et brugernavn.
 • Dyst mod dine venner eller tilfældige folk fra verden over.
 • Brug de mange gestikulationer på spillepladen til at finde nye kombinationer og gøre spillet lettere, såsom svirp for at sortere dine tal eller dobbeltklik for at zoome ind på spillepladen.
 • Se dit niveau og andre detaljerede statistikker over dig selv og dine modstandere (Kun i Numble Premium)
 • Hold øje med ranglisten og se, hvordan du klarer dig mod dine venner og alle andre spillere dagligt, ugentligt og gennem tiden.

 

Screenshot

 

Numble-1-270613

Numble-2-270613

Numble-3-270613

 

Comments (10)

 1. 4YWWPN6ENHNH er taget 🙂

 2. Alle er taget, spild ikke tid på det. ØV

 3. 7N7HEW7L93XJ

  Er taget

 4. Den var brugt 🙁

 5. F3FEWMFPF6L6 er åbenbart også brugt.

 6. Alle koderne er brugt ! Skriv for F….. Når i tager en kode!.

 7. Det er alligevel skide kedeligt spil, så i skal bestemt ikke føle jer snydt 🙂

 8. Alle er brugt!!

 9. Nåede heller ikke at få en kode men spiller gratis versionen som der er linket til. Jeg syntes det er temmeligt sjovt. Ligesom Wordfeud blot med tal og mange kombinationsmuligheder.

 10. Det er altid god stil at snuppe promocodes, uden at angive hvilken

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>