Kinetic – Activity tracking & timing

by admin 0

Kinetic – GPS aktivitet sporing og timing. Specielt designet til at hjælpe dig med at måle og forbedre din fitness. Kinetic er ideel til udendørs aktiviteter som løb, cykling, vandreture eller til at udforske nye steder. Velegnet til alle fra novice til ekspert.

Hold styr på din tid, der er omfattet af afstand, og se den rute du er på med levende kortlægning og real-time markører. Overvåg dine fremskridt mod tid og distance mål og tjekke din placering i forhold GPS-koordinater.

Kinetic viser aktuel hastighed og tempo, gennemsnitlig hastighed og tempo, og lader dig se live hastighed historik på en graf, for at overvåge dine fremskridt.

Applikationen viser også nuværende højde og op-/nedstigningshastighed over både distance og tid samt en højde historik graf. Brug Kinetic’s kompas modul til alle dine udendørs aktiviteter – perfekt til trekking, orienteringsløb, opdage nye ruter, eller selv at finde en genvej hjem!

En anden unik detalje ved Kinetic er muligheden for at ændre tema i applikationen! Kinetic leveres med en række af temaer forudindlæst, herunder Dashboard – som er designet specifikt til brug om natten, og leveres i en række alternative farver.

Udvikleren lover at der vil blive tilført flere temaer i fremtiden. Ydermere er de i gang med at udvikle en del tilkøbs-moduler til Kinetic.


Screenshot

Direkte link til applikationen i AppStore

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>