junaio Augmented Reality Browser

by admin 0

Selvom vi lever i 2011 og begreber som “augmented reality” bare er blevet almindelig hverdag, så har jeg aldrig rigtig benyttet teknologien på iPhone…måske en stor fejl når man prøver en applikation som “junaio Augmented Reality Browser”!

Applikation har et pænt interface, hvor man kan søge på steder i nærheden eller scanne en stregkode på et produkt eller QR-koder for at få oplysninger omkring det. Jeg har prøvet flere lignende applikationer som desværre skuffede. Enten fordi de ikke var korrekte i stedvisning eller fordi de ganske enkelt ikke kunne finde et kendt produkt når jeg scannede stregkoden.

Jeg må starte med at sige, at oplevelsen med “junaio Augmented Reality Browser” er en helt anden historie! Indtil videre.

Vælger man “Nearby” i hovedmenuen, så får man mulighed for at “scanne” efter omkringliggende steder med oplysninger fra Wikipedia’s database, finde webcams i området, søge med “LonelyPlanet”, finde “Instagram Photos” og meget mere. Jeg vil ikke gå ind i detaljer, da der er så mange muligheder.

Jeg tror denne applikation virkelig viser sin power når man er ude at rejse til en storby, hvor det kan være lidt svært at finde de forskellige seværdigheder. Du kan i YouTube videoen herunder se noget af de muligheder applikationen byder på, og jeg må sige at de muligheder ser godt ud!

Under “Scan” kan man scanne en stregkode, og de test jeg foretog med applikationen under rimelige lysforhold indendørs, fandt den produktet og informationer med det samme. Man kan også scanne et billede, og hvis det findes i databasen, så får du oplysninger herom. Applikationen byder også på muligheden for at scanne de såkaldte “QR Codes“, som bruges til en lang række formål: Postadresser, URL’er til hjemmesider, telefonnumre, e-mail-adresser og lignende i aviser, tidsskrifter, reklamer, på vejskilte, på visitkort og utallige andre steder.


 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/junaio-augmented-reality-browser/id337415615?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>