Jamie’s Recipes – Lækker madlavning med madguruen

by admin 0

Jamie Oliver‘s opskrifter er en gratis applikation til at downloade, men du skal være opmærksom på at ekstra indhold koster i de såkaldte “In-App” køb! En gratis pakke er inkluderet som smagsprøve bestående af 13 gratis opskrifter og tre videoer som også er inkluderet for at få dig i gang. Hver “In-App” pakke indeholder hver mindst 10 opskrifter og nogle video.

Man kan ikke rigtig sammenligne disse opskrifter med “almindelige”, da Jamie uden tvivl er en mad entusiast og madguru! Derfor mener jeg helt klart at hans pakker med opskrifter er alle pengene værd for ligesindet madelsker!

Dette applikation handler om at lade dig vælge de opskrifter du vil, når du har brug for dem. Hver opskrift er virkelig nemt at følge med smukke trin-for-trin fotografier, så “det kan ikke gå galt”. Applikationen har også inkluderet en klog indkøbsliste, som gør det til en leg, så du kan sorterer ingredienser og afkrydser huskelisten som du handler.

 

 

Du finder et stort udvalg af opskrifts-pakker hver med deres egne opskrifter og videoer inkluderet: Classic Comfort Food, Tasty Tray-bakes og 10-Minute Meals, og det er blot nogle af de pakker der er til rådighed for at hjælpe dig med at opbygge dit eget personlige bibliotek med opskrifter, som du elsker. Der vil løbende komme nye pakker til, så der altid er noget nyt at prøve.

 

Screenshot

 

 

 

 

[button link=”http://itunes.apple.com/dk/app/jamies-recipes/id398011800?l=da&mt=8″ type=”big” color=”green”]Hent i App Store[/button]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>