Warning: Use of undefined constant translate_tb_widget_register - assumed 'translate_tb_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/iphonecafe.dk/public_html/wp-content/plugins/translate-this-button/ttb-sidebar-widget.php on line 129
Jailbreak vil åbne ny verden for iOS 7 - iPhonecafe

Jailbreak vil åbne ny verden for iOS 7

by admin 3

Der er et ordsprog der påpeger, at man skal “tænke muligheder – fremfor begrænsninger”, hvilket kunne sætte iOS 7 i et nyt perspektiv! – eller retter sagt, det kunne åbne en ny verden af spændende funktioner og farverige temaer!

Når jeg tænker tilbage på de forandringer som et jailbreak f.eks skabte på en iPhone 3GS, med et relativt kedeligt iOS system kørende, så fik man en helt ny iPhone ved at lave et jailbreak, og efterfølgende installere diverse tweaks og smarte temaer.

Med det nye iOS 7, som virkelig har fået et ansigtløft af kaliber – set i forhold til tidligere iOS versioner, så er det jo fantastisk på mange fronter … om man så bryder sig om det flade design eller ej. Jeg ser virkelig mange muligheder med alle de nye funktioner i iOS 7, som godt kunne videreudvikleres, og gøres mere tilgængelige.

iOS-7-untethered-011013

Hvis det lykkes hackerne at bryde Apples koder i iOS 7, hvilket bestemt ikke bliver en let opgave, så kommer vi til at se nye funktioner, der giver brugeren mulighed for at justere et personligt farveskema til menuer, knapper osv. Vi kommer også til at se nogle radikale ændringer i Meddelelsescentret, og det smarte Kontrolcenter … med valgfrit funktioner fra iOS Indstillinger.

Der er bare lige nogle tunge forhindringer som vi skal forbi! …

  • Er det overhovedet muligt at lave jailbreak på en iPhone 5S?
  • Er iOS 7 så godt sikret, at hackerne ikke kan lave et untethered jailbreak?
  • Er Apple klar til at tage kampen op med hackerne, i forhold til før i tiden?

 

Comments (3)

  1. Det har klart åbnet en ny verden op i form af jailbreak.. Det skal prøves for at forstå det.. Men mange er så bange for at prøve..(iphone 5 jailbreak er hvad jeg har) c”,)

  2. Er der en der kan fortælle mig om det er mig der er noget galt med.
    Eller om der er gået et eller andet galt ved at jeg jailbreaket min ipfone.
    Jeg har fået ” cydia ” installeret men jeg syntes ikke at jeg kan hente nogle apps i det program.

  3. Det er meningen at du kun får Cydia 🙂 og du burde kunne installere tweaks derfra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>