Jailbreak Tip! Velox ændre oplevelsen på iPhone!

by admin 3

Der findes bare nogle jailbreak applikationer som skærer igennem, og giver oplevelsen af iPhone en helt anden dimension. Velox er en af dem!

Velox udfør den fornemme opgave, at den udvider en applikation på iPhone skærmen med en “dropdown” eller “pop-up” funktion. Konceptet er måske lidt svært at forklare sådan visuelt set, så jeg syntes at du skal nyde videoen herunder.

Ved at swipe fingeren op eller ned på et ikon, så får man adgang til de notifikationer der foreligger, og man kan hurtig skabe en ny besked. Jeg kunne sagtens se Apple adoptere sådan en funktion i en kommende iOS version.

Velox kan hentes i Cydia til 2 dollars, som bestemt er en fair pris, set i forhold til hvor fantastisk denne jailbreak applikation er!

 

 

Comments (3)

  1. Det virker ganske glimrende.
    Desværre kan man ikke ændre rækkefølgen på settings knapperne, da nogle af de første tager jeg slet ikke i brug.

    For det andet er mange mine apps i folders, så det lidt et minus det ikke virker i folders og gider ikke trække dem derudefra.

  2. Forklaringen skal måske findes i, at en mappe er et dropdown vindue?

  3. Man kan da få folders til at virke inde i folders 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>