Jailbreak Tip! Sådan lukker du alle apps i multitasking

by admin 5

En af manglerne i Apple’s iOS system er bestemt muligheden for at lukke alle applikationer der kører i multitasking i et hug. Det er tit at man har 10-15 applikationer kørende, og det dræner iPhone for RAM hukommelse!

Normalt skal man som bekendt først dobbelt-klikke på Home knappen, og derefter klikke på hver “minus” på applikationerne for at lukke dem helt ned.

Men hvis du har en iPhone med jailbreak, og du har “SBSettings” installeret (den finder du i Cydia), så kan du hente en add-on til SBSettings som hedder “Remove Background”, som du også finder i Cydia.

Når du har begge jailbreaks installeret, så åbner du bare SBSettings og klikker på “RemoveBG”…så lukker alle applikationer på én gang! For dem der kender SBSettings, så ved de også hvor hurtig tilgang der er til denne funktion!

Comments (5)

 1. Jeg har fundet en sejere måde:

  1. Hent KillBackground
  2. Hent Activator
  3. Gå ind i Activator og lav en ny genvejstast – fx hvis HOME-knappen klikkes 3 gange, så åbnes KillBackground
  4. Voila – 3 klik på HOME-knappen og du lukker alle programmer 🙂

 2. Der findes også en 3. måde at gøre på, ved at hente Weekillbackground. Du kan hermed lukke alle Apps fra notifikationscenteret. 🙂

 3. Der har været en del snakken om denne “mulititask” som i virkeligheden jo ikke er nogen mulititask, men istedet for genveje til app som lige har været kørt.
  Som mange tror, at disse app skulle dræne ens batteri, holder ikke..
  HVIS det har været mulititask, så skulle disse programmer være væk, efter en genstart, men det gør de ikke..
  Så vi kalder det genveje, tros Apple har fået alle til at tro det drejer sig om mulititask ..

 4. Men, – det dræner meget RAM. På en iPhone 4/4S med 512MB, kan du meget hurtigt komme ned på 30-40 MB til rådighed. Det gør, at din iPhone ofte kan virke lidt sløv, og åbne nye applikationer langsomt.

  Jeg vil til hver en tid anbefale andre at lukke de applikationer som ikke benyttes.

  Multitask funktionen giver heller ingen mening, hvis du skal sidde og scroll gennem 10 sider af “for nylig åbent applikationer”.. 🙂

 5. Det har du fuldstændig ret i.
  Jeg hader også selv, at have en masse ikoner fremme nede i mulititask.
  Jeg slukker / lukker reglmæssig alle “kørene” app..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>