Jailbreak Tip! Mørkt iOS 7 interface

by admin 7

Hvis du er til “the dark side” når det gælder interfaces, så skal du hente Eclipse til din iPhone med iOS 7! Eclipse ændrer ganske enkelt alle interface der har noget med iOS 7 at gøre til et mørkt/koksgrå (Night Mode) design.

Det er en af de features som Apple sagtens kunne have integreret fra starten i iOS 7, da det giver brugeren mulighed for at vælge et mere behageligt interface om aften/natten. Man ser mange apps hvor denne Night Mode effekt er brugt, og det kan være rart i mørkere omgivelser af kunne indstille iOS 7 til en mørkere baggrund.

Eclipse koster kun $0.99, og kan hentes i Cydia under BigBoss repo. Udvikleren af Eclipse er i gang med en opdatering, der gør det muligt for tweaket at automatisk skifte mellem det lyse og mørke interface, i forhold til om det er dag eller nat.

Eclipse-180214

Comments (7)

 1. fedt flere af disse… mangler nogle gode themes 😀 Tak

 2. Får vi en artikel med tweaket battsaver, som redmondpie påstår fordobler batterilevetiden? 🙂

 3. Hmm, se her er en gund til jeg godt kunne finde på at JB min telefon igen..!

 4. Hej Bo.
  Jeg sidder fast i configuring system 2/2
  Når jeg jailbreaker. Er der en løsning? 🙂

  mvh
  Emmop!

 5. Hvis du tænker på selve jailbreaket på enheden, så kan jeg ikke hjælpe dig, men foreslår at du gendanner og prøver igen. Hvis det er det tweaket som du har problemer med at installere, så kan der være noget med deres servere der hænger. Prøv igen senere, eller imorgen. 🙂

 6. Det er “desværre” ved jailbreaket – når jeg skal jailbreake min iPhone 🙁

 7. Eclipse er et super sejt tweak. Heldigvis kan man slå det fra i de apps hvor det mørke interface virker forkert eller ikke er nødvendig. For eksempel i appen Rejseplanen som i forvejen allerede er mørk i farverne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>