Jailbreak Tip! Luk alle multitasking med ét tryk!

by admin 0

Da Apple præsenterede deres nye multitasking i iOS 4, så tror jeg at der var mange iPhone brugere rundt omkring i verden der jublede!

Men Apple glemte bare lige én vigtig detalje, nemlig at efter noget tid med åbning og “lukning” af en masse applikationer, så står de bogstaveligt i kø nede ved “Multitasking”!

Så skal du til at lukke dem en efter en, og det bliver man lidt træt af i længden. Det hjælper heller ikke at slukke og tænde iPhonen, du er ganske enkelt nødsaget til at lave en hardware-reboot for at fjerne alle de hvilende applikationer, der bare ligger og optager iPhone RAM og en smule batteri.

Men det findes der en godt løsning til, hvis du altså lige har en iPhone med jailbreak! Du åbner Cydia og søger efter “Remove Background”, som er et add-on til “SBSettings”, så denne utility applikation i Cydia skal du først installerer! Med dette iPhone hack skal du bare starte SBSettings og trykke på “RemoveBG” knappen for at lukke alle programmer der kører i baggrunden, i ét hug!

Lad os håbe vi får dette at se i en fremtidig opdatering af iOS!?Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>