Jailbreak Tip! Luk alle apps på en gang

by admin 3

Du kender det sikket godt, at man har åbnet en masse apps, for så at sidde bagefter og lukke dem 1-3 af gangen i Multitasking. Der findes en meget lettere måde, hvis man har et jailbreak på enheden!

Tweaket hedder Purge, og gør at man kan lukke alle åbne apps ved at holde fingeren nede på et af de åbne apps, når man befinder sig i iOS 7 Multitasking.

Så i stedet for at swipe fingeren op for at lukke en masse apps, så kan man altså holde fingeren nede på en app, og derefter vælge at lukke dem alle på få sekunder via et pop-up vindue.

Purge kan hentes via Cydia, og er gratis. Tweaket understøtter også 64bit processor, så det kan bruges med iPhone 5S, iPad Air og iPad mini Retina!

 

Comments (3)

  1. Der findes også CCQuick.. c”,)
    http://youtu.be/iTEwZbdYqhM

  2. Alternativ tweak: SwitchSpring 🙂 tjek det ud

  3. Det giver bare ikke helt mening at man vil lukke alle apps hele tiden. Telefonen bruger jo ikke mere batteri når man går ud af de forskellige programmer, da de jo ikke kører aktivt i baggrunden. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>