Jailbreak Tip! Lav backup af dine Cydia filer

by admin 12

Alle der laver et jailbreak på en iPhone ved godt det kan være en omfattende sag at skulle opdatere iOS, geninstallerer alt fra iTunes backup, re-jailbreak og så geninstallerer alle jailbreak applikationer, temaer og tweaks fra Cydia igen.

Med jailbreak applikationen “xBackup” kan du let lave en backup af alle dine jailbreaks, og derefter gendanne dem igen hvis behovet opstår! Du finder xBackup ved at søge i Cydia.

xBackup er en simpel applikation der vil give dig mulighed for at lave en sikkerhedskopi dine sources og installerede pakker, så når du gendanner din iPhone, så kan disse gendannes fra en sikkerhedskopi for at få alle dine jailbreak applikationer installeret automatisk uden at skulle installere dem individuelt fra Cydia.

Bemærk at du bliver nødt til at synkronisere din iPhone med computeren før du laver en opdatering/eller gendannelse af iOS firmware, så Cydia har denne sikkerhedskopi liggende klar til at gendanne Cydia på din iPhone.

Upload dine backup til xBackup server, hvor din backup bliver gemt indtil du får brug for at gendanne. Her skal du bare trykke på “download”  i xBackup og din backup vil derefter blive hentet tilbage på iPhone.

xBackup’s server vil kun indeholde de nødvendige oplysninger for at identificere din iPhone til din backup. Hver backup indeholder listen over installerede programmer og sources. Ingen andre oplysninger bliver indsamlet eller deles med andre parter.

 

Comments (12)

 1. Se lidt på DataDeposit 😉

 2. Kan jeg også bruge Xbackup hvis jeg får en ny iphone ? Jeg kan nemlig ikke få det til at virke efter jeg har opdateret og jailbreaket min iphone 4. ?

  Kan du evt. hjælpe ? Har prøvet google.

 3. Det er godt nok ikke meget hjælp man kan få på den her hjemmeside. Selvom man besøger den hver dag så, når man skriver et spørgsmål så er der sku ikke nogen hjælp at hente. Besøger godt nok ikke denne hjemmeside mere efter jeg er kommet til at slette alt på min iPhone fordi man ikke får svar overhovedet.

 4. Hej Benjamin 🙂

  Jeg er da ked af din holdning til iPhoneCafe.dk!

  Det problem du nævner kan skyldtes en del faktorer, derfor er der ingen der har svaret dig på dit ellers fine spørgsmål.

  Du beskriver ikke hvilken version af iOS du kører med…hvilket kan være ret relevant?

  At du har slettet alt på din iPhone – er bestemt ikke sjovt – men, heller ingen andres skyld!

 5. Nej ved godt det er min egen skyld men var bare irriteret lige i øjeblikket da jeg prøvede mig frem. Kører med 4.2.1 kunne dælme godt bruge en guide til at få alt tilbage havde rigtigt mange ting 🙁

 6. Nu nævner du en “guide til at få alt tilbage” – hvad er det du har mistet?

 7. Jeg havde en masse temaer og en masse tilføjelser i cydia. Havde stort set kun jailbreak ting derpå. Men huskede at tage sådan en backup en gang om ugen i programmet xbackup.

 8. Jeg har aldrig selv brugt backup af Cydia, så du må have mig svar skyldig på om denne backup også gemmer temaer? Men alle dine tilføjelser (jailbreak apps) burde være gemt i den backup..

 9. Skal man bare købe den igen når man har jailbreaket så ? Er det så sikkert den kan finde min backup ?

 10. Hvorfor skal du købe den igen? Når du installerer Cydia, så burde den huske de applikationer du har hentet (købte som gratis).

  Når man benytter dette jailbreak, så laver den en backup fil, som bliver synkroniseret med din computer og iTunes. Filen bør derfor ligge på din computer…hvis du har lavet en korrekt backup!?

 11. Jeg har bare lavet en almindelig synkronisering igennem Itunes ? Er det sådan den overfører den backup fil så ?

 12. Ja, efter du har lavet en back med applikation, så synkroniseres og gemmes filen via iTunes til computeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>