Jailbreak Tip! Hurtig opkald med finger gestus

by admin 0

Du har sikkert prøvet at køre bil og skulle finde en kontakt for at foretage et opkald til denne (via headset…). Det er ganske umuligt, og rimeligt farligt midt i bytrafikken, fordi du først skal åbne kontaktpersonens telefonnumre, eller indtaste det hvis du kender det på forhånd.

Med denne smarte jailbreak applikation “iQuickCall” kan du simpelthen frembringe et telefonnummer ved nogle simple finger gestus! iQuickCall tillader dig nemlig at have adgang til dine foretrukne kontakter med blot et tap på statuslinjen øverste eller ved at slide en finger på tværs af Hjemmeskærmen. Du kan fuldt ud tilpasse hvilke bevægelser du gerne vil bruge!

For at bruge iQuickCall skal du bare indtaste det ønskede telefonnummer og e-mail på den kontaktperson du gerne vil tildele som din iQuickCall kontakt. Når det er gjort, så vælger du blot den gestus du vil benytte for at aktivere iQuickCall. Når du har oprettet det korrekte telefonnummer, e-mail-adresse og en gestus, så er du klar til at bruge det. Du finder iQuickCall i Cydia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>